KYMCO - X.town city 125

€3799

Rijklaarmaakkosten: €95

Op zoek naar een platvloerse stads-GT om met gemak de stad te doorkruisen? De X-Town City 125 is de scooter voor jou! Hij is wendbaar en profiteert van een opmerkelijke ergonomie, waardoor hij dagelijks uiterst comfortabel kan worden gebruikt. De X-Town City 125 heeft vele kenmerken die zijn bestuurder de best mogelijke rijervaring bieden, kilometer na kilometer. Je zult het geweldig vinden om te rijden!

x-town-ct125-bleumatl180.png

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Verbruik

CO2-uitstoot

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 125 cm3,  injectie, viertakt, vloeistofkoeling

 

12,9 pk bij 8750 tr/min

 

3 l/100km

 

68 g/km

 

Automatisch en continu variabel

 

10,5 litres

2195 x 800 x 1130 mm

 

1513 mm

 

765 mm

 

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : Schijfrem Ar : Schijfrem

 

Av : 120/70-13 Ar : 150/70-13

 

179 Kg

Aandrijving

De X.Town City 125 is een high performance scooter voor stadsgebruik met zijn 125cc brandstofinjectiemotor. Hij is levendig en reactief bij lage toerentallen, waardoor u snel kunt accelereren bij verkeerslichten en uit de verkeersstroom kan komen. De X.Town City 125 is ook op de nationale en provinciale wegen op zijn uiterste gemak dankzij zijn goede acceleratie en aangepaste topsnelheid. Deze 125 cc scooter is toegankelijk met een A1 of B rijbewijs, aangevuld met een 7 uur durende training.

DESIGN

De X-Town City 125 is een variant op KYMCO's best verkochte X-Town 125. Het chassis is volledig herwerkt om er een vlakke vloer in op te nemen die zeer praktisch is in het dagelijkse leven van stedelingen die meerdere stops maken in de loop van de dag. De vlakke vloer verbetert ook de beenpositie en dus het rijplezier, en maakt het ook mogelijk om een tas te dragen door deze aan de haak te hangen die zich ter hoogte van de schort bevindt.

De X-Town City 125 is uitgerust met volledige LED-verlichting en heeft een moderne, stedelijke uitstraling die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken, dankzij het compacte formaat dat geschikt is voor alle lichaamsvormen.

COMFORT

De ergonomie van de X-Town City 125 is volledig opnieuw ontworpen om het best mogelijke comfort te bieden. De bestuurders- en bijrijdersstoel is verbreed voor meer zitcomfort, vooral op lange trajecten. De positie van de benen is ook verbeterd, waardoor er een keuze is tussen een GT-stand en een plattevloer stand. De kofferbak, die nu een bredere opening biedt, is vergroot om plaats te bieden aan een integraalhelm, wat vrij praktisch is voor dagelijks gebruik. De X-Town City 125 is niet te overtreffen qua apparatuur, met een USB-poort en een 12V-aansluiting voor het opladen van uw mobiele apparaten tijdens het rijden. Hij heeft standaard intrekbare passagiersvoetsteunen. Hij geniet van 5 jaar garantie , deze scooter zal waarschijnlijk dagelijks je beste bondgenoot worden, je zal niet zonder kunnen!