KYMCO - x.town 125i

€3699

Rijklaarmaakkosten: €95

De X.Town is dé stadsscooter bij uitstek. Met zijn X-vormige ledlichtsignatuur kunt u gewoon niet langs hem heen kijken. De polyvalente, comfortabele en scherp presterende X.Town is de ideale scooter van 125 cc voor stedelingen die op zoek zijn naar een voertuig waarmee ze zich elke dag opnieuw in de stad kunnen verplaatsen.

1/12

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Max. koppel

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling

 

12,7 pk bij 8750 tpm

 

11,2 Nm bij 7000 tpm

 

Automatisch en continu variabel

 

12,5 liter

 

2250 x 800 x 1385 mm

 

1545 mm

 

785 mm

 

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : SchijfremAr : Schijfrem

 

voor / achterAv : 120/80-14Ar : 150/70-13

 

77 Kg

Aandrijving

Met zijn injectiemotor van 125 cc scoort de X.Town goed in een stedelijke omgeving. Dankzij zijn pittige en reactieve motor met laag toerental kunt u aan de verkeerslichten snel accelereren en ontsnappen uit de dichte stroom van auto's en vrachtwagens. U kunt op deze Kymco scooter van 125 cc ook rekenen als u er op ring- of nationale wegen mee rijdt, want hij kan bij 90 km/u nog moeiteloos inhalen en zelfs pieksnelheden halen van 110 km/u.

DESIGN

Met de X.Town heeft Kymco bewezen dat het mogelijk is om een scooter van 125 cc te maken met een opzienbarend look. Zijn design moest compact zijn, want de scooter is bedoeld voor gebruik in de stad. Toch werd ook het sportieve aspect niet over het hoofd gezien en dus werd het voertuig achteraan met een unieke X-vormige lichtsignatuur uitgerust. Vooraan moeten de krachtige ledkoplampen zeker niet onderdoen: u zult niet onopgemerkt aan komen rijden. De X.Town maakt met zijn uitdagende design absoluut het verschil voor een GT-scooter van 125 cc.

COMFORT

Voor een sportieve GT biedt de X.Town toch opmerkelijk veel comfort en een grote bestuurbaarheid. Zijn compactheid en zijn goed verdeelde gewicht zijn onmisbare hulpmiddelen om u een weg te banen tussen de auto's door. Zijn omhullende windscherm en brede schutbord vormen een uitstekende bescherming tegen regen en wind. In de grote koffer met vijzel<> en binnenbekleding kunt u een integraal- en een jethelm opbergen. Het handschoenenkastje is met een usb-aansluiting uitgerust, zodat u onderweg uw gsm kunt opladen.