KYMCO - people s 125

€2999

Rijklaarmaakkosten: €95

Op zoek naar een soepele scooter met grote wielen om u gemakkelijk te verplaatsen in de stad? De scooter met grote wielen maakt een grote comeback bij Kymco. De People S 125 is de ideale scooter om in een stadsomgeving rond te rijden en zich een weg te banen tussen de stilstaande voertuigen en zo tijd te winnen. Rijden met de goed uitgeruste en comfortabele People S betekent elk traject ervaren als een waar moment van genot.

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Max. koppel

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling

 

11,55pk bij 8500 tpm

 

10,4 Nm bij 6500 tpm

 

Automatisch en continu variabel

 

7 liter

  

1935 x 690 x 1145 mm

 

1314 mm

 

790 mm

 

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : SchijfremAr : Schijfrem

 

Av : 110/70-12Ar : 130/70-12

 

115 Kg

Aandrijving

De viertakt-eencilindermotor van de People S 125 is met een verbruik van 3 liter per 100 km verre van een slokop<>. Deze luchtgekoelde scooter met grote wielen, die aan de Euro4-norm voldoet, heeft een autonomie van 180 km, zodat u uw trajecten zonder moeilijkheden kunt afleggen. De goed uitgebalanceerde motor staat voor een gezwinde start aan de verkeerslichten en accelereert hard genoeg om voorsprong te nemen op de vierwielers. Met 110 km/u op de teller kunt u de stad ook verlaten en zonder enige moeite ring- en nationale wegen nemen.

DESIGN

Het gestroomlijnde design met zijn uitgesproken neus maakt van de People S een elegante en slanke scooter, ideaal om de straten vanop een zekere hoogte te bekijken. Zijn V-vormige ledlichtsignatuur vooraan en zijn ongeziene achterlichtblok accentueren zijn anders-zijn. Hij is verkrijgbaar in zilvergrijs en mokkabruin en het design van de scooter met grote wielen wordt aangevuld met een stijlvol bruin of bordeauxrood zadel. De tegelijkertijd discrete en unieke People S kan niet anders dan u verleiden.

COMFORT

Onze teams hebben de People S ontworpen om al uw trajecten zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Met zijn hoge standaardwindscherm, dat goed tegen de regen beschermt, zijn topcase waar een bijpassende integraalhelm in kan, en zijn hoog, comfortabel zadel is deze scooter voorzien van de uitrusting die maakt dat u geen zin meer heeft om af te stappen. De People S maakt deel uit van de connected scooters van Kymco, want hij beschikt over noodoe op het dashboard. Met noodoe krijgt u onderweg heel wat nuttige informatie en als u stilstaat kunt u uw berichtjes lezen. Bovendien is hij voorzien van de speciale gps voor tweewielers. Het waterdichte handschoenkastje met usb-aansluiting, de haak aan het schutbord en de grote, vlakke voetenplank zullen u zeker overtuigen wat gebruiksgemak betreft.

peoples2.png