KYMCO - LIKE 50

€2099

Rijklaarmaakkosten: €95

Rijd met stijl onder een zonovergoten hemel en kies een van de drie kleuren van de verrassende Like 50. De kleine, lichte en gemakkelijk bestuurbare Like baant zich moeiteloos een weg door het drukke verkeer! Zijn onberispelijke afwerking, weelderige lijnen en uitgesproken bedieningscomfort zullen u zonder meer verleiden!

1/10

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Verbruik

CO2-uitstoot

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 49,9 cc, viertakt, luchtkoeling, injectie

2,4 Kw bij 7500 tpm

2,1 l/100km

48 g/km

Automatisch en continu variabel

6,5 liter

1915 x 680 x 1130 mm

1315 mm

790 mm

Telescopische vork

Verstelbare hydraulische schokdempers

Av : Schijfrem     Ar : Trommel

Av : 110/70-12   Ar : 130/70-12

112 Kg

Aandrijving

Deze scooter met viertaktmotor van 50 cc reageert niet alleen snel, maar rijdt ook zuinig. U zult de pittigheid van de motor weten te waarderen, want die maakt dat u weer verder kunt rijden zodra het licht op groen springt. Hij is uitgerust met een viertaktmotor van 50 cc.  De soepele transmissie en stille werking van de motor maken het rijden over de regionale wegen even aangenaam als langs het strand.

DESIGN

Het design van dit model heeft Kymco in zijn kantoren in Italië laten creëren. De chique retrostijl is geïnspireerd door de jaren vijftig en neemt de vintagelijnen van het stadsleven over. De designers van Kymco hebben gespeeld met vorm, kleur en textuur, hebben de zit herwerkt en een volledige ledverlichting ontworpen, die uw scooter een mediterrane look geeft.

COMFORT

De Like ligt ook goed in de hand, dankzij een stuur dat speciaal werd bestudeerd om de bestuurbaarheid en soepelheid te vergroten. De verhoogde bestuurderspost moet een betere grip op het stuur verzekeren en de wielen van 12 inch zorgen ook in de bochten voor een goede wegligging. De sensationele stabiliteit op een rechte lijn en het comfortabele zadel dat voor alle bestuurders geschikt is, behoren tot die elementen die aantonen dat Kymco beslist heeft om de grenzen te verleggen en te herdefiniëren wat van een 50 cc-scooter verwacht mag worden.