KYMCO - LIKE 125

€2499

Rijklaarmaakkosten: €95

Droomt u ervan om met een "vintage style"-scooter de baan op te gaan? Met de Like 125 en zijn retro-/pop-look wordt elke verplaatsing een leuke en stijlvolle aangelegenheid. Zijn 125 cc-motor en zijn rijcomfort brengen u het hele traject lang, als het ware naar een andere wereld. Met de Like 125 zijn jaloerse blikken onderweg geen uitzondering.

1/11

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Max. koppel

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling

 

11,55pk bij 8500 tpm

 

10,4 Nm bij 6500 tpm

 

Automatisch en continu variabel

 

7 liter

  

1935 x 690 x 1145 mm

 

1314 mm

 

790 mm

 

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : Schijfrem    Ar : Schijfrem

 

Av : 110/70-12  Ar : 130/70-12

 

115 Kg

Aandrijving

De Euro4-eencilindermotor van 125 cc van de Like is dynamisch in de stad en laat u op de wegen daarbuiten tot 100 km/u rijden. Door het feit dat de motor van de Like 125 zo stil is en de verhouding vermogen/koppel zo goed is, wordt elke rit pure fun. Dankzij het reservoir van 7 liter én de zuinige motor kunt u zorgeloos 200 km rijden.

DESIGN

Al toen we nog kind waren, droomden we ervan met de haren in de wind een van deze prachtige, kleurrijke tweewielers uit de jaren vijftig te mogen besturen, toch? Met de Like en zijn vintage-/retrostijl en zijn vier kleuren die u zullen doen wegsmelten, wordt die droom werkelijkheid. De Like 125 werd voor nog meer authenticiteit in onze Italiaanse studio's ontworpen en heeft een tweekleurig zadel en full-ledlampen geaccentueerd door kwaliteitschroom. Met de Like kiest u voor de "pop attitude".

COMFORT

Voor een scooter van 125 cc heeft de Like 125 al het comfort dat u nodig hebt, in de stad en op de snellere wegen. We hebben goed over zijn design nagedacht om u een rijcomfort te bieden dat u nooit eerder zag bij Kymco. Doordat hij zo gemakkelijk bestuurbaar én niet te zwaar is, kunt u in een comfortabele houding rijden en uw handen liggen heel natuurlijk op het stuur. Het zachte zadel van de Like zit goed en u hebt alle plaats die u nodig hebt voor uw voeten, want de voetenplank is breed genoeg. Ook wat accessoires betreft, ontbreekt het de Like nergens aan: een haak aan het zadel om een tas aan te hangen, een handschoenenkastje en zelfs een usb-aansluiting, zodat u onderweg uw telefoon kunt opladen. U zult genieten van elke rit met uw Like 125!