HERROEPINGSRECHT EN UW VERPLICHTINGEN TIJDENS DE BEDENKTIJD

Artikels kunnen teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na levering van het product. Deze dienen per koerier terug gestuurd te worden naar Taranis Cycles nadat er een mailtje is verstuurd naar info@taraniscycles.be om de omruiling aan te kondigen.

De rechtstreekse kosten voor het terugzenden naar Taranis Cycles door de consument vallen volledig ten laste van de consument, tenzij de consument kan aantonen dat het geleverde product niet in overeenstemming zou zijn met de beschrijving van het aanbod.

Retouradres: Taranis Cycles – Gentbruggestraat 119 , 9040 Sint-amandsberg


Verkeerd bestelde goederen kunnen op kosten van de koper teruggestuurd worden, enkel als product in originele, en onbeschadigde verpakking en voorzien van ‘Taranis Cycles controlezegel’.

Alle goederen genieten van een 2-jaars garantie, zie voorwaarden fabrikant.
Wanneer u bij kledij de verkeerde maat besteld hebt kan u deze met Bpost terugsturen en wij zullen u dan de juiste maat portvrij opsturen.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:
- goederen die volgens de wensen van de consument vervaardigd werden of voor hem werden gepersonaliseerd
- verkeerd gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
- artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd
- artikelen waarvan er geen 'Taranis Cycles controlezegel' zichtbaar is

Alle annuleringen dienen schriftelijk via mail, info@taraniscycles.be, kenbaar te worden gemaakt. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam, factuur- en/of ordernummer en bankrekeningnummer te vermelden. Artikel die speciaal op bestelling zijn gemaakt kunnen niet geannuleerd worden.

Wilt u het bestelde terugsturen? Neem even contact met ons op.

Download het officiële modelformulier voor retouren.