KYMCO - downtown 125i abs exclusive

€4699

Rijklaarmaakkosten: €95

De Downtown 125i ABS is de Kymco-scooter die niet alleen getuigt van een gewaagde technologie en design, maar ook opmerkelijk veel comfort biedt. Met zijn indrukwekkende afmetingen en zijn grote ledkoplampen vooraan biedt hij een geruststellend rijcomfort én soepele bestuurbaarheid. Op zoek naar een goed uitgeruste scooter van A het zoeken naar 125 cc om u over middellange afstanden te verplaatsen? Dan is de DownTown 125i de scooter die u nodig hebt.

1/11

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Max. koppel

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling

 

13,03 pk bij 9000 tpm

 

11,2 Nm bij 7000 tpm

 

Automatisch en continu variabel

 

12,5 liter

2250 x 780 x 1310 mm

 

1545 mm

 

785 mm

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : SchijfremAr : Schijfrem

 

Av : 120/80-14Ar : 150/70-13

 

177 Kg

Aandrijving

Met zijn eencilindermotor van 125 cc, viertakt en injectie, die aan de Euro4-norm voldoet, presteert de DownTown als geen ander op de weg. Met de 125 cc-versie van de DownTown kunt u snel accelereren, zodat u genoeg afstand kunt houden om aangenaam én veilig te rijden. Op de weg kunt u snelheden halen tot 115 km/u op de teller, in alle soepelheid én stilte.

DESIGN

De DownTown heeft vooraan een lichtsignatuur die niemand onaangeroerd laat. Met zijn grote, fraai afgetekende koplampen en zijn moderne lijnen maakt deze GT 125 cc indruk vanaf het allereerste moment. De grote luchtaanzuigopening en de aluminium voetsteunen geven het hele voertuig een GT-uitstraling. Met zijn verzorgde afwerking, zijn twee kleuren - hemelzwart of glanzend aluminium - moet hij niet onderdoen voor de Japanse modellen en zijn unieke karakter zal u beslist bekoren.

COMFORT

Bestuurders met een grotere gestalte, maar ook minder grote mensen zullen blij zijn met het grote formaat. Bij de scooters van 125 cc gooit de DownTown zeker grote ogen. Zijn tweepersoonszadel, zijn handgrepen en voetsteunen bieden al het comfort dat u nodig hebt om in de stad en daarbuiten met een passagier te rijden. Ook de passagier kan tijdens de langere ritten op het nodige comfort rekenen: topcase van 39 l in de kleuren van de carrosserie, hoog windscherm en voetsteunen van geborsteld metaal en met kenteken. In de opbergkoffer kunnen een integraal- en een jethelm en in de opbergvakken is een usb-aansluiting: de DownTown is zonder meer de super goed uitgeruste scooter die u nodig hebt voor al uw verplaatsingen.