KYMCO - downtown 125i abs

€4399

Rijklaarmaakkosten: €95

De Downtown 125i ABS is de 125 cc-scooter die u nodig hebt: hij is modern, comfortabel en uitgerust met een gps-systeem en biedt een geruststellende rijkwaliteit dankzij zijn imposante formaat en standaard ABS-systeem. Zijn grote ledkoplampen geven hem een gedurfde "urban look". Voor uw dagelijkse verplaatsingen op zoek naar een 125 cc-scooter van superieure kwaliteit? Kom bij uw concessiehouder een proefrit maken en laat u overtuigen door zijn ongeëvenaarde rijcomfort.

downtownl180shinyblack.png

Specificaties​

Motor

Max. vermogen 

Max. koppel

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling

 

13,03 pk bij 9000 tpm

 

11,2 Nm bij 7000 tpm

 

Automatisch en continu variabel

 

12,5 liter

 

2250 x 780 x 1310 mm

 

1545 mm

785 mm

 

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : Schijfrem    Ar : Schijfrem

 

Av : 120/80-14  Ar : 150/70-13

 

177 Kg

Aandrijving

Dankzij zijn eencilindermotor van 125 cc, viertakt en injectie, die aan de Euro 4-norm voldoet, kunt u vlot accelereren en beschikt u over het ideale koppel om aangenaam en veilig te rijden. Hij neemt met plezier uw doordeweekse verplaatsingen voor zijn rekening en met een maximumsnelheid van ongeveer 115 km/u is hij geschikt voor alle wegen in en om de stad. Zijn soepele en stille motor geeft u in alle omstandigheden een gevoel van comfort.

DESIGN

De DownTown heeft vooral een lichtsignatuur die niemand onaangeroerd laat. Met zijn sportievere en modernere lichtuitrusting maakt deze stads-GT indruk vanaf het allereerste moment. Alle blikken zijn voortaan op u gericht, dankzij zijn verzorgde afwerking en exclusieve Shiny Black-kleur, die meer dan ooit glanst.

COMFORT

Met zijn indrukwekkende en geruststellende formaat van het type maxiscooter is de Downtown 125 geschikt voor grote, maar ook voor minder grote bestuurders. Hij is perfect om er alleen mee te rijden, maar ook de passagier geniet het nodige comfort, dankzij het prachtige tweepersoonszadel en de handgrepen en voetsteunen die voor hem of haar zijn voorzien.

Zijn hoge windscherm met sportieve look biedt de bestuurder een optimale bescherming, in om welke omgeving hij ook rijdt. Dankzij het Noodoe-systeem in het dashboard is de Downtown 125i ABS ook ""connected"". En de geïntegreerde gps is speciaal bedoeld voor tweewielers. Maar er zijn nog meer mogelijkheden: berichten van de smartphone worden op het dashboard weergegeven, het dashboard kan ook gepersonaliseerd worden. De usb-aansluiting in een van de handschoenvakjes tot slot kan in onvoorziene omstandigheden de oplossing zijn.