KYMCO - agility delivery

€1899

Rijklaarmaakkosten: €95

De Agility Delivery wordt door vele ondernemingen gekozen en aanbevolen om zijn indrukwekkende stevigheid en betrouwbaarheid. Zijn esthetische en technische eigenschappen maken van dit voertuig een onmisbaar werkmiddel voor ondernemingen. Word ook een van de ondernemingen die ons vertrouwen!

Specificaties​

agility-delivery-noirl180.png

Motor

Max. vermogen 

Verbruik

CO2-uitstoot

Transmissie

Benzinetank

Afmetingen (L x l x h)

Wielbasis

Hoogte van het zadel

Voorvering

Achtervering

Remmen

Banden voor / achter

Drooggewicht

Eencilindermotor 49,9 cc, viertakt, luchtkoeling, injectie

 

2,4 Kw bij 8000 tpm

 

2,4 l/100km

 

55 g/km

 

Automatisch en continu variabel

 

5 liter

 

1950 x 685 x 1130 mm

 

1315 mm

 

780 mm

 

Telescopische vork

 

Verstelbare hydraulische schokdempers

 

Av : Schijfrem        Ar : Trommel

 

Av : 120/70-12      Ar : 130/70-12

 

100 Kg

Aandrijving

De Agility Delivery is uitgerust met een 50 cc-eencilindermotor (viertakt), die voldoet aan de Euro4-norm, en met geforceerde luchtkoeling. Zijn betrouwbare en robuuste motor garandeert een langdurig gebruik.

DESIGN

Dit compacte model, dat werd ontworpen om jarenlang mee te gaan, past zich aan alle types van ondernemingen en beroepen aan. De Agility Delivery is verkrijgbaar in zwart en wit en u kunt zich geen beter vervoermiddel inbeelden om in de stad bestellingen te bezorgen. Dit model van scooter is gemakkelijk bestuurbaar en behendig en dus zeer handig voor gebruik in beperkte ruimtes. Het reservoir werd zo ontworpen en geïnstalleerd dat bijtanken zo gebeurd is. En op het standaard voorziene bagagerek kunt u al wat u nodig hebt, vervoeren.

COMFORT

Over de ergonomie werd zorgvuldig nagedacht en de schokdemper is verstelbaar, wat deze scooter zo geschikt maakt voor allerhande beroepsactiviteiten. Ook als hij lange tijd wordt gebruikt, blijft hij comfortabel.